DAIKIN URURU SARARA

Den prisvinnende Ururu Sarara gir deg den ultimate komfortløsningen med ekstremt lav påvirkning på miljøet og lavt energiforbruk.

DINE FORDELER

PRISVINNENDE DESIGN

Vinner av den prestisjetunge Reddot designprisen for 2013 innen kategorien for luftkondisjonering.

INTELLIGENT FUKTIGHETSKONTROLL

Hindrer tørr luft om vinteren og avfukter om sommeren.

FRISK LUFT, HELE ÅRET

Ventilasjon og rensing, styrt av et bevegelsesbasert intelligent øye, for perfekt luft når og hvor du trenger det.

BRUKERVENNLIG KONTROLL

Kontroller den med trådløs fjernkontroll, via en app er som en del av det automatiske systemet i hjemmet ditt.

ENERGIEFFEKTIVITET

Den høyeste energieffektiviteten  A+++ merke. Takket være avansert energibesparende teknologier.

5 luftbehandlingsteknikker

1. Oppvarming og avkjøling

Ururu Sarara kan varme opp eller avkjøle aller rom hurtig og effektivt. Dette gjør den til en uvurderlig del av hjemmet ditt gjennom hele året

2. Ururu fukting

Temperaturen kan ikke måle hvordan et rom føles. 

Luften omkring oss innholder naturligvis en viss mengde med fuktighet. Hvis luften gjøres for tørr, føles det ikke bare som om rommet er for kaldt, det fører også til sår hals og tørr hud. Ururu Sarara sitt intelligente fuktighetssystem tørker i akkurat riktig mengde med skjult fuktighet fra utsiden.

3. Sarara avfukting

Det er mer enn én måte å avkjøle et rom på om sommeren. 

Om sommeren, stiger fuktigheten ute, noe som får rommene til å føles varme og trykkende. Med konvensjonelle systemer, måtte du avkjøle rommet, som gir svinn av energi og elektrisitet. Ururu Sarara har intelligent automatiske avfukting og fører effektivt overflødig fuktighet ut av rommet, mens den alltid opprettholder en jevn temperatur.

4. Ventilasjon

Frisk luft, selv med lukkede vinduer 

Ulikt en konvensjonell luftkondisjonering, fører Ururu Sarara frisk, kondisjonert luft inn i rommet. Fordi den har kraftig ventilasjonskapasitet og kan fylle et rom på mer enn 26 m2 med frisk luft på mindre enn to timer.

5. Luftrensing

Rensing uten stopp og allergifri luft med Daikin Flash Streamer-teknologi 

Ururu Sarara renser den innkomne luften ved at den passerer gjennom støv- og pollenfiltre før et fotokatalytisk luftrensefilter bryter ned lukt slik som sigarettrøyk og lukt fra matlaging.
I det siste trinnet bryter Flash Streamer ned alle mulige rester av skadelige kjemikalier, virus og mugg.

  1. Forfilteret fanger opp støv
  2. Flash streamer utløser strømmer av elektroner med høy hastighet med kraftig oksidasjonseffekt
  3. Luktfjerningsfilteret absorberer og bryter ned lukten før luften returnerer til rommet

Teknologi

3 områder med intelligent øye


Daikin har utviklet et "intelligent øye"’ til Ururu Sarara. Det er en bevegelsesdetektor som kjenner når du er i rommet, slår ned effekten og slår også av enheten hvis du ikke er der. 

Men den kjenner også når du er i rommet, og dirigerer luftstrømmen bort fra deg. En meget smart måte for å kontrollere temperaturen i et rom uten å ødelegge atmosfæren der.

Automatisk rengjøring av filteret

Luftkondisjoneringsenheter bruker filtre for å rengjøre luften når den passerer gjennom enheten. Jo flere partikler som samler seg i filteret, jo mindre effektiv er den. Men Ururu Sarara med sin topp moderne selvrensende teknologi gjør den til en ting fra før i tiden. Du får en konstant stabil luftstrømmengde, mens den bruker 25 % mindre effekt.

Har alltid kontroll


Ururu Sarara kommer med en praktisk fjernkontroll som forteller deg alt du trenger å vite ved første øyekast (også i mørket takket være belyste knapper).Men du kan også stille inn temperaturen uten å være i rommet via din iPhone eller Android smarttelefon, eller som en del av det automatiske hjemmesystemet ditt.

Daikin Ururu Sarara produktark