Nexura 
kombinerer det beste fra to verdener

OPPVARMING SOM ER RETT OG SLETT STRÅLENDE

Nexura tilbyr deg det beste innen oppvarming. Både i komfort og design. Den bruker selvfølgelig førsteklasses varmepumpeteknologi, men dens beste egenskap er en som er skjult: frontpanelet varmes opp for å gi deg den velkjente, innbydende følelsen av varm radiator.  

• Radiatorfunksjon for behagelig varmedistribusjon 
• Tidløst og minimalistisk design 
• Unik fritthengende coil - ingen varmekabel 
• Isfri utedel 
• Korte avrimingssykluser 
• 19dBA - tilsvarer hvisking 
• Kan felles inn i veggen - kun 10 cm synlig

Opplev hva Nexura kan gjør for din komfort! 

STILLEGÅENDE GULVMODELL

Takket være Nexura sin lave luftstrøm i radiatordrift, vil den varme luften rett og slett omslutte deg og skape en følelse av velvære og komfort. Dessuten blir også varmepumpen lydmessig helt ned til hviskenivå med kun 19 dBA i radiatormodus. TIl sammenligning utgjør bakgrunnslyd i stille rom ca 40 dBA.

ELEGANT DESIGN FOR MODERNE INTERIØR

Utseendet til Nexura er funksjonelt, men stilfullt. Den har et tidløst og minimalistisk design med flytende linjer som gjør at den passer inn i alle moderne hjem. Nexura kan i tillegg felles inn i veggen slik at bare fremfre del er synlig. Klikk på bildegallergiet for å se Nexura sitt elegante design.

Se Nexuras elegante design

BRUKERVENNLIG

For å gi litt ekstra komfort har varmepumpen sitt unike varmende frontpanel. Dette avgir varme, akkurat som en tradisjonell radiator. Alt du må gjøre for å aktivisere denne unike funksjonen er å trykke på "radiator"-knappen på den brukervennlige fjernkontrollen. Ønsker du mer avanserte innstillinger kan du enkelt skyve ned flappen og få tilgang til det programmerbare ukesuret. Full kontroll uansett beh

Daikin Nexura produktark

HØY VARMEKAPASITET OG ENERGIEFFEKTIVITET

Daikin sin utedel er stillegående og driftssikre og har fabrikkgarantert varmekapasitet ned til -25°C. Nexura 35 leverer varme opptil 4.2kW ved -15°C. Den inverter kontrollerte utedelen tilpasser varmekapasiteten trinnløst etter det faktiske behovet. Det betyr høy komfort samtidig som strømregningen reduseres. Nexura kan også skifte med en SCOP over 4, som gjør den til en av markedets absolutte mest energieffektive. 

Fordeler med inverter teknologi: 
• Du oppnår rett temperatur mye raskere 
• Mindre slitasje på varmepumpen 
• Jevnere temperatur 

FRITTHENGENDE COIL PÅ UTEDELEN

Utedelen på Daikin Nexura er utstyrt med fritthengende coil. Med fritthengende coil er det ikke lenger nødvendig å benytte en energikrevende varmekabel slik alle konkurrenter må. Daikin har allerede benyttet dette med stor suksess på sine Altherma luft/vann varmepumper. Med Daikin fritthengende coil får man bekymringsfri drift og isfri utedel.  

OPTIMALISERT AVRIMING

Når en luft/luft varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det et lag med rim på utedelen. Fjerning av dette kalles avriming og er noe alle varmepumper må gjøre. Med Daikin Nexura har Daikin optimalisert prosessen, og selv ved -15°C omgivelsestemperatur kan Nexura levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming. Stikkordene for Daikin sin nye avrimingsfunksjon er Kort-Kraftig-Sjelden.

STØRST I BRANSJEN

Daikin er verdens største utvikler og leverandør av varmepumper og air conditioning. 

Husk at Daikin har et komplett sortiment av varmepumper: 

Klikk her for å lese mer om Altherma LT
Luft/vann varmepumpen for gulvvarme, tappevannsoppvarming og lavtemperatur radiatorer. 

Klikk her for å lese mer om Altherma HT
Varmepumpen som kan levere 80°C vann selv ned ved -20°C. Dette er den perfekte varmepumpen for direkte utskiftning av oljefyr. 

Klikk her for å lese mer om Altherma GS
Borehullsvarmepumpen med trinnløs varmekapasitet fra 2.5 til 13kW. 

Klikk her for å lese mer om Daikin sitt komplette sortiment av luft/luft varmepumper.