FVXS gulvmodell 
Bestselgeren gjennom flere år!

EFFEKTIV VARMEDISTRIBUSJON

Gulvmodellen FVXS har utblåsning både oppe og nede. Den nedre utblåsningen sikrer behagelig varme langs gulvet. Den øvre utblåsningen er utstyrt med vertikal automatisk svingfunksjon. Denne beveger luftstrømspjeldene opp og ned, for å få effektiv distribusjon av luft og temperatur gjennom hele rommet.

• Unik fritthengende coil - ingen varmekabel 
• Isfri utedel 
• Korte avrimingssykluser 
• Opptil 3,980W ved -15°C 
• Perfekt plassering er under et vindu 
• Avansert filter 
• 2 utblåsninger 
• Ukesprogramering 
• Kan felles inn i veggen - kun 10 cm synlig 

STILLEGÅENDE OG DISKRET

Modellen passer perfekt under et vindu, men kan også felles inn i veggen slik at bare 10 cm er synlig. Modellen er meget stillegående, energibesparende og gir komfortabel varme.

HØY VARMEKAPASITET

Med ny utedel har Daikin gjort den mer stillegående og driftsikre. FVXS35 har en varmekapasitet på opptil 3,980W ved -15°C. Den inverter-kontrollerte utedelen tilpasser varmekapasiteten etter det faktiske behovet. Det betyr høy komfort samtidig som strømregningene reduseres.  

FJERNKONTROLL

Ønsker du å gjøre hjemmet ditt komfortabelt med ett enkelt tastetrykk? Ikke noe problem, FVXS-serien leveres med en brukervennlig fjernkontroll. Ønsker du mer avanserte innstillinger kan du enkelt skyve ned flappen og få tilgang til det programmerbare ukesuret. Full kontroll uansett behov.

BESTSELGER

Gulvmodellen FVXS fra Daikin har vært en bestselger gjennom mange år. Det skyldes nok at den kombinerer det å være plasseringsvennlig, stillegående samt gi maksimal komfort.

FRITTHENGENDE COIL PÅ UTEDELEN

Utedelen på Daikin gulvmodell FVXS er utstyrt med fritthengende coil. Med fritthengende coil er det ikke lenger nødvendig å benytte en energikrevende varmekabel slik alle konkurrenter må. Daikin har allerede benyttet dette med stor suksess på sine Altherma luft/vann varmepumper. Med Daikin fritthengende coil får man bekymringsfri drift og isfri utedel.  

OPTIMALISERT AVRIMING

Når en luft/luft varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det et lag med rim på utedelen. Fjerning av dette kalles avriming og er noe alle varmepumper må gjøre. Med Daikin gulvmodell FVXS har Daikin optimalisert prosessen, og selv ved -15°C omgivelsestemperatur kan FVXS levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming. Stikkordene for Daikin sin nye avrimingsfunksjon er Kort-Kraftig-Sjelden.

ONLINE KONTROLLER

Online kontroller (ekstra): kontroller innedelen din fra der du er via smarttelefon, bærbar PC, pc, nettbrett eller berøringsskjerm. Tidsuret kan innstilles for å starte oppvarming eller kjøling når som helst på daglig eller ukentlig basis.

DAIKIN HAR VÆRT ET TRYGT VALG SIDEN 1924.

Vi har levert løsninger i over 80 år, og har i dag markedets bredeste sortiment. Vi konsentrerer oss om en ting: Varme og kjøling, ingenting annet!

STØRST I BRANSJEN

Daikin er verdens største leverandør av varmepumper og air conditioning.

Daikin produktark FVXS gulvmodell