Designet for deg

UTSEENDE. FUNKSJONER. REDESIGNET.

Alt handler om design. Daikin utvikler slanke, elegante varmepumper som ser fantastisk ut. Samtidig benytter vi smart teknologi som sikrer et komfortabelt inneklima og besparelse uavhengig av værforhold og temperatur.

DESIGNET I EUROPA FOR NORDEN

Daikin Emura II er resultatet av Daikin sin endeløse forskning for å lage en overlegen varmepumpe som passer inn i et moderne hjem. Den nye generasjonen Emura har fått enda større funksjonalitet og er spekket med funksjoner for å gi høyest mulig komfort. Uavhengig av stil – Emura er markedets lekreste varmepumpe. Visste du at den kommer i både hvit og sølv utførelse?

PRISVINNENDE DESIGN

Daikin er stolte over å kunne annonsere at Emura II har blitt tildelt fire priser i 2014. Reddot Design Award 2014, Focus Open 2014 Silver, Good Design Award 2014 og German Design Award. Daikin Emura II er blitt evaluert av ulike internasjonale juryer hvor alle har lagt stor vekt på et nyskapende og elegant design.   

Smarte løsninger

På innsiden av det lekre designet skjuler det seg et ekstremt intelligent system. Emura II har innovative løsninger som holder stabil og behagelig varmekapasitet uavhengig av klima samtidig som strømregningen reduseres. 

I stillemodus er Emura tilnærmet lydløs med kun 19dBA. Dette er med på å forsterke følelsen av harmoni. Emura II er beviset på at effektivitet og luksus kan gå hånd i hånd.

Utedelen på Emura er utstyrt med fritthengende coil. Med fritthengende coil er det ikke lenger nødvendig å benytte en energikrevende varmekabel slik alle konkurrenter må. Daikin har allerede benyttet dette med stor suksess på sine Altherma luft/vann varmepumper. Med Daikin fritthengende coil får man bekymringsfri drift og isfri utedel.  

Optimalisert avriming 
Når en luft/luft varmepumpe henter energi fra uteluften dannes det er lag med rim på utedelen. Fjerning av dette kalles avriming og er noe alle varmepumper må gjøre. Med Emura har Daikin optimalisert prosessen, og selv ved -15°C omgivelsestemperatur kan Emura levere full varmekapasitet i opptil 3 timer mellom hver avriming. Stikkordene for Daikin sin nye avrimingsfunksjon er Kort-Kraftig-Sjelden.

Swing kompressor I Emura utedelen har Daikin benyttet sin unike og egenutviklede dobbeltkammers swing kompressor. Denne har færre bevegelige deler, mindre fare for slitasje, lavere lydnivå og mindre vibrasjoner enn kompressorene som er standard i markedet.

Varme under alle forhold 
Daikin Emura med nordisk utedel har fabrikkgarantert varmekapasitet helt ned til -25°C.

Daikin Emura II produktark

Din komfort

Daikin Emura er et høytintelligent system spekket med innoative funksjoner, alt for å øke din komfort.

REN LUFT   
Et sofistikert titanium apatitt fotokatalytisk luftfilter fjerner svevestøv, bryter ned odører og begrenser produksjonen av bakterier, virus og mikrober.

3D LUFTSTRØM   
Kombinerer vertikal og horisontal luftstrøm auto-swing. Dette sørger for lik og behagelig temperatur gjennom hele rommet.

KOMFORT MODUS   
Trekk fri drift garanteres ved automatisk å styre luftstrømmen bort fra mennesker.

INTELLIGENT MODUS  
Luftstrømmen styres til soner hvor det ikke oppholder seg mennesker. Dersom ingen mennesker oppdages settes innedelen automatisk over i sparemodus.

NATTMODUS  
Sparer energi ved å tilpasse settpunktet etter tid på døgnet.

Full kontroll

BRUKERVENNLIG FJERNKONTROLL

Emura leveres med en lekker og brukervennlig fjernkontroll. De viktigste funksjoner styres enkelt med 5 forskjellige knapper. Ønskes mer avansert kontroll kan lokket enkelt skyves ned for tilgang til blant annet ukestimer.

 

"FULL KONTROLL, UANSETT HVOR DU ER"

Med Wifi opsjonen kan du styre din Emura med Daikin appen uansett hvor du er. Daikin appen er tilgjengelig både for IOS og Android.

   

Velg din modell

Daikin Emura er tilgjengelig både i sølv og matt hvit utførelse, og den kan kombineres både med en enkelt utedel eller i såkalt multiapplikasjoner (flere rom). 

Daikin Emura finnes to kapasiteter, 25 og 35 størrelse. Den nydesignede Nordiske utedelen med fritthengende coil.