Sitter du med en gammel oljefyr og oljebrenner 
og lurer på hva som er riktig å fyre med i fremtiden?


Vi gir deg faglige vurderinger av ditt eksisterende anlegg og gode råd på veien til en riktig og økonomisk fornuftig beslutning, ved oppgradering og  modernisering av ditt varmeanlegg.

Ved å velge å gå over til en varmepumpeløsning sier du farvel til høye årlige driftskostnader og ja til miøljøvennlig oppvarming!

Har du derimot en nyere fyrkjele/gasskjele og oljebrenner men ønsker å fyre litt mer miljøvennlig?    Vi  hjelper deg med å kombinere det beste fra to verdener – våre løsninger kombinerer bruk av bioolje og fornybar energi  på en slik måte at du sparer både penger og miljøet.

Det statlige ENOVA gir deg økonomisk støtte til å gjennomføre en rekke energibesparende tiltak. Ta kontakt for en hyggelig varmeprat og avtale om en gratis og uforpliktende befaring.

Har du en gammel oljefyr med vannbåren varme i boligen din?

Det er bred politisk enighet om at fyring med fossilt brensel bør forbys innen 2020. Dersom oppvarmingen i boligen din i hovedsak er basert på oljefyring, kan du få støtte til å bytte ut oljefyren med en fornybar og miljøvennlig vannbåren energikilde.

Se hvilke muligheter du har for å få ENOVA støtte!

Trykk på linken og du kommer rett inn i tiltakene du kan søke om: Enovatilskuddet

Fortsatt mulig å søke

Grunnet Korona epidemien er det er fortsatt mulig å søke på det eksisterende programmet Energitiltak i bolig.